Pulev obvinil Klička z používania ľstivých trikov

NETKY.SK • 11 November 2014, 08:02 • 2 min
Pulev obvinil Klička z používania ľstivých trikov

HAMBURG - Kubrat Pulev sa odmietol zúčastniť na pondelkovej tlačovej konferencii pred jeho sobotňajším profesionálnym boxerským súbojom v superťažkej váhe proti Vladimírovi Kličkovi po tom, čo mu tábor súpera oznámil, že s ním môžu prísť iba traja ľudia.

slovakia

left justify in out

“Ľstivé triky sú len začiatkom. Takéto správanie nie je hodné svetového šampióna štyroch organizácií,” píše sa na oficiálnom profile 33-ročného Bulhara na Facebooku.

 

Ešte v auguste tohto roka obvinil Pulev ukrajinského pästiara z predstierania zranenia, ich vzájomný zápas sa mal totiž pôvodne uskutočniť v septembri. “Neskorší termín mi pomohol, dostal som čas na doladenie detailov. Snažia sa nás zneistiť každým možným spôsobom. Vyvolávajú psychologické vojny, no netušia, že som na ne pripravený. Viete, pochádzam z Bulharska,” pokračoval podľa serveru eurosport.yahoo.com v profiringu dosiaľ nezdolaný Pulev. 

 

Tridsaťosemročný Kličko bude v sobotu v Hamburgu pred bulharským vyzývateľom obhajovať opasky verzií WBA, IBF, WBO, IBO a magazínu The Ring. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona