Puff Daddy: Konflikt so synovým trénerom bol nedorozumením

NETKY.SK • 18 August 2015, 12:47 • 2 min
Puff Daddy: Konflikt so synovým trénerom bol nedorozumením

BRATISLAVA - Americký rapper a producent Puff Daddy, ktorý skončil 22. júna v rukách polície pre konflikt s trénerom jeho syna Salom Alosim, tvrdí, že celý incident bol nedorozumením.

slovakia

left justify in out

„Keď vaše dieťa športuje, v podstate ho zverujete do rúk trénerov. Musíte toho veľa zniesť. Ako Combsovci, musia aj moji synovia veľa vydržať, nemôžu byť príliš mäkkí. No zároveň si myslím, že existuje určitá hranica, a že v istých situáciách neostáva nič iné, iba komunikovať, zistiť, čo sa deje a postaviť sa za vaše dieťa,“ uviedol rapper v pondelok v rannej šou rádia Power 105.1. Štyridsaťpäťročný hudobník zároveň povedal, že trénera vyhľadal, aby sa s ním porozprával. „Išlo o nedorozumenie. Mnoho ľudí určite pozná ten pocit, keď musí ísť dať do poriadku niečo, čo sa týka jeho dieťaťa,“ doplnil.


Spomínaný Alosi pôsobí na Kalifornskej univerzite v Los Angeles (UCLA), kde hrá interpretov syn Justin Combs americký futbal. Daddy sa chcel s mužom stretnúť, keďže sa domnieval, že má s jeho potomkom nejaké problémy. Tréner sa s rapperom stretnúť nechcel, no ten do jeho kancelárie aj tak vošiel. Muži sa začali hádať, pričom Alosi údajne „vybuchol a išiel po Diddym“. Ten vzal na obranu do rúk činku nazývanú kettlebell. Iné zdroje portálu TMZ uviedli, že rodák z New Yorku zaútočil na trénera, keď telefonoval. Počas incidentu nedošlo k zraneniam. Diddyho zatkli za napadnutie so smrtiacou zbraňou a odviezli ho na policajnú stanicu. Po niekoľkých hodinách ho prepustili na kauciu 50-tisíc amerických dolárov. Interpretov hovorca sa následne vyjadril, že Diddy iba bránil seba a svojho syna. Niekoľko dní po udalosti sa spomínaný Justin otcovi poďakoval za podporu. „Ďakujem Bohu, že mám otca, ktorý je tu vždy pre mňa. Mám ťa rád, oci,“ napísal mladík k spoločnej fotografii s rapperom, ktorú zverejnil prostredníctvom služby Instagram.


Diddy, vlastným menom Sean John Combs, je americký rapper, producent, podnikateľ a herec. Na začiatku kariéry používal pseudonym Puff Daddy, ktorý si neskôr zmenil na P. Diddy a následne skrátil iba na Diddy. Na svojom konte má zatiaľ päť sólových štúdioviek - No Way Out (1997), Forever (1999), The Saga Continues... (2001), Press Play (2006) a Last Train To Paris (2010). Momentálne pripravuje nový album, ktorý chce vydať znova pod pseudonymom Puff Daddy. Získal tri ceny Grammy a dve MTV Video Music Awards. Je tiež úspešným podnikateľom - vlastní napríklad label Bad Boy Records, značku oblečenia Sean John či významný podiel v spoločnosti na výrobu vodky. Ako herec sa objavil napríklad v snímkach Ples príšer (2001), A Raisin in the Sun (2008), I'm Still Here (2010) či Dostaň ho tam! (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies