Public Image Ltd vydajú v septembri nový album

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 14:23 • 2 min
Public Image Ltd vydajú v septembri nový album

LONDÝN - Britská kapela Public Image Ltd plánuje vydať 4. septembra nový album. Štúdiovka dostala názov What The World Needs Now… a bude obsahovať jedenásť skladieb.

slovakia

left justify in out

Formácia nahrávala novinku v štúdiu Wincraft Stevea Winwooda v zostave, v akej vznikal aj jej zatiaľ posledný počin This Is PiL (2012), a teda John Lydon (spev), Lu Edmonds (gitara), Scott Firth (basgitara) a Bruce Smith (bicie). Hudobníci si financovali album sami a vyjde aj na ich vlastnej značke PiL Official. Prvý singel Double Trouble by mal mať premiéru 21. augusta. Skupina plánuje podporiť novinku v septembri a októbri aj na turné po Severnej Amerike a Európe.

 

Kapelu Public Image Ltd založil 59-ročný Lydon, známy aj ako Johnny Rotten, v roku 1978 krátko po rozpade Sex Pistols. Skupina vydala osem štúdiových nahrávok a v roku 1992 sa rozpadla. V roku 2009 ohlásili návrat na scénu a ponúkli spomínaný album This is PiL. Medzi ich najznámejšie piesne patria napríklad Public Image, Death Disco, Rise a This Is Not A Love Song. 


Tracklist albumu Public Image Ltd - What The World Needs Now…: 
01 Double Trouble 
02 Know Now 
03 Bettie Page 
04 C'est La Vie 
05 Spice Of Choice 
06 The One 
07 Big Blue Sky 
08 Whole Life Time 
09 I'm Not Satisfied 
10 Corporate 
11 Shoom



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies