Public Enemy zverejnili VIDEOklip k piesni No Sympathy From the Devil

NETKY.SK • 5 August 2015, 12:32 • 2 min
Public Enemy zverejnili VIDEOklip k piesni No Sympathy From the Devil

LOS ANGELES) - Americká skupina Public Enemy zverejnila videoklip k piesni No Sympathy From the Devil. V novinke je možné vidieť okrem rôznych archívnych záberov plných násilia aj člena formácie Chucka D.

slovakia

left justify in out

Pieseň pochádza z albumu Man Plans God Laughs, ktorý zoskupenie vydalo 16. júla. Štúdiovka obsahuje celkovo jedenásť skladieb. Na produkcii sa podieľali Gary G-Wiz a Carl Ryder.

 

 

Public Enemy vznikli v roku 1982. Vo formácii pôsobia okrem spomínaného člena aj Flavor Flav, DJ Lord, Khari Wynn a Professor Griff. Medzi ich najúspešnejšie albumy patria It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (1988), Fear Of A Black Planet (1990) a Apocalypse 91... The Enemy Strikes Black (1991). Americký magazín Rolling Stone skupinu zaradil v roku 2004 na 44. priečku v zozname 100 najlepších interpretov všetkých čias. V roku 2013 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies