Psychicky nevyrovnaná žena v Marseille zaútočila kyselinou na turistky z USA

NETKY.SK • 17 September 2017, 16:23 • 2 min
Psychicky nevyrovnaná žena v Marseille zaútočila kyselinou na turistky z USA

PARÍŽ - Polícia vo francúzskom prístavnom meste Marseille dnes zadržala ženu, ktorá dnes smerom k štvorici amerických turistiek vystrekla kyselinu chlorovodíkovú. Zasiahla pritom tváre dvoch Američaniek, informoval denník La Provence.

slovakia

left justify in out

Útok sa odohral krátko pred poludním na železničnej stanici Saint-Charles, kde Američanky - všetky vo veku okolo 20 rokov - prestupovali na vlak do Paríža.

 

Zranené mladé ženy vo veku 20 a 21 rokov previezli do nemocnice, informoval denník. Zvyšné dve turistky vyviazli nezranené, ale sú v šoku.

 

Páchateľkou je 41-ročná, zrejme psychicky narušená, žena, ktorú po čine polícia zatkla a vzala do vyšetrovacej väzby. Podľa denníka La Provence žena mala pri sebe svoje fotografie, na ktorých bola ona sama s popáleninami.

 

Kyselina chlorovodíková v prípade, že má vysokú koncentráciu, môže spôsobiť závažné popáleniny. Táto žieravina je nebezpečná aj v prípade, keď zasiahne oči.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies