Psychiatrická liečebňa zhorela do tla, 38 mŕtvych

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 09:33 • 2 min
Psychiatrická liečebňa zhorela do tla, 38 mŕtvych

MOSKVA - Najmenej 38 mŕtvych si vyžiadal požiar, ktorý v piatok nadránom zachvátil jednu z psychiatrických nemocníc v okolí Moskvy. Informuje o tom tlačová agentúra RIA Novosti, ktorá cituje hovorcu ruského ministerstva zdravotníctva Olega Salagaja.

slovakia

left justify in out

Podľa prvých správ sú obeťami prevažne pacienti, pričom sa predpokladá, že v zasiahnutej budove sa v čase požiaru nachádzalo 41 osôb. Salagaj pre RIA Novosti uviedol, že pred plameňmi sa podarilo uniknúť iba jednej zdravotnej sestre a dvom pacientom. Podľa nemenovaného policajného zdroja väčšina hospitalizovaných zahynula po tom, ako sa v spánku nadýchali výparov. Oblastné pohotovostné zložky uvádzajú, že v takmer úplne vyhorenej budove doteraz našli telá 12 obetí. Moskovská polícia podľa RIA Novosti za pravdepodobnú príčinu požiaru označila elektrický skrat.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona