Psíkovi sa zachcelo spoznávať krajinu, vybral sa na cesty vlakom. Bez pána

NETKY.SK • 3 Január 2018, 07:00 • 2 min
Psíkovi sa zachcelo spoznávať krajinu, vybral sa na cesty vlakom. Bez pána

Majitelia štvornohých miláčikov majú o dôvod viac používať mikročip. Práve ten pomohol k nájdeniu zatúlaného psíka, ktorého v utorok našli na hlavnej železničnej stanici v austrálskom meste Sydney, kde dorazil vlakom.

slovakia

left justify in out

Pracovníci na železničnej stanici v Sydney boli prekvapení, keď  zazreli osamelého psa, ktorý spolu s ďalšími cestujúcimi vystúpil z vlaku, píše server Novinky.cz..

 

"Tento  dobrý chlapec dnes chytil vlak mieriaci na železničnú stanicu v Sydney úplne sám. Miestni zamestnanci sa oňho postarali. Poznáte ho? Kontaktujte nás, prosím vás," napísala na svojom twitteri spoločnosť Sydney Trains a pridala aj fotku psa.

 

Výkonný riaditeľ prepravnej agentúry Howard Collins však následne potvrdil, že majiteľa psa našli pomocou veterinárneho mikročipu, ktorý mal pes na obojku. 

 

Odkiaľ a ako dlho pes cestoval, zatiaľ nie je známe. "Myslíme si, že doprevádzal svojho majiteľa či inú osobu na stanicu a jednoducho naskočil do vlaku bez povšimnutia," povedal pre Daily Mail hovorca spoločnosti Sydney Trains.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies