PSG už v plnej sile, Mbappe preukázal úctu voči Monaku

NETKY.SK • 16 Január 2020, 12:02 • 2 min
PSG už v plnej sile, Mbappe preukázal úctu voči Monaku

MONTE CARLO - PSG ukázalo AS Monacu, že predchádzajúca konfrontácia týchto dvoch tímov s konečným výsledkom 3:3, nebude v Ligue 1 bežným javom. Vo včerajšej dohrávke 15. kola zvíťazili na pôde súpera hladko 4:1. Dvoma gólmi sa blysol Kylian Mbappe, ktorý má na konte vo všetkých súťažiach už 21 gólov.

slovakia

left justify in out

Prvý polčas

Hostia sa poučili z divokého prvého polčasu z predchádzajúcej konfrontácie a v stredu viedli pred prestávkou už 2:0 vďaka Mbappemu a premenenej jedenástke Neymara.

 

Profesionál Mbappe

Mladý Francúz a majster sveta preukázal napriek svojmu nesmiernemu talentu, že je za svoj súčasný stav vďačný aj predchádzajúcemu zamestnávateľovi. Po vstrelení prvého gólu sa z neho netešil, len ukázal dlaňou smerom nadol, ako na znak úcty, ktorú ku AS Monacu naďalej prechováva.

 

img

 

Kontrola

Po zmene strán zvýšil na trojgólvý rozdiel Pablo Sarabia. Na čestný zásah Tiemouea Bakayoka v nadstavenom čase odpovedal opäť Mbpappe a zavŕšil tak svoj hetrik. "V každom ohľade sme hrali lepšie ako v nedeľu," povedal brankár PSG Keylor Navas. Rovnaký názor mal aj tréner Thomas Tuchel: "Vyhrali sme zaslúžene. Celý zápas sme mali pod kontrolou."

 

 

Hviezdy v základe

Nemecký kouč nasadil do základnej zostavy všetkých štyri ofenzívne hviezdy Neymara, Mbpappeho, Maura Icardiho a Angela Di Mariu. Jeho plán zožal úspech, Neymar strelil gól a na jeden prihral, Di Maria mal asistenciu a Mbappe sa presadil dvakrát. Tuchel vyzdvihol aj prácu Icardiho: "Nehral zle, pracoval pre tím a robil priestor Kylianovi a Neymarovi. Aj keď nedáva góly, je veľmi užitočný."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies