PSG už neplánuje žiadne nákupy, Lavezzimu nebude brániť v odchode

NETKY.SK • 28 August 2015, 14:19 • 2 min
PSG už neplánuje žiadne nákupy, Lavezzimu nebude brániť v odchode

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain už neplánuje do konca letného prestupového obdobia žiadne nákupy.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu zároveň deklarovalo, že kanonierovi Ezequielovi Lavezzimu nebude brániť v prestupe do iného tímu.

 

"Layvin Kurzawa je našou poslednou posilou," cituje Reuters slová prezidenta Nassera al-Khelaifiho po tom, čo PSG získalo francúzskeho obrancu z AS Monaco. Najväčším letným nákupom je však argentínsky krídelník Angel di Maria, okolo ktorého bolo v uplynulých týždňoch veľmi rušno. Najskôr sa nedostavil na americké turné svojho zamestnávateľa Manchestru United a následne sa dohodol s PSG na podmienkach zmluvy. Ďalšou novou akvizíciou je nemecký brankár Kevin Trapp.

 

Na druhej strane mužstvo chce už dlhšiu dobu opustiť Ezequiel Lavezzi. Argentínskemu kanonierovi vyprší zmluva s PSG budúci rok a keďže jej predĺženie odmietol, klub do konca prestupového obdobia zrejme opustí. "Do konca jeho kontraktu ostáva už len rok. Ak sa o neho budú kluby zaujímať, budeme s nimi diskutovať. Nechceme mu brániť odísť po tom všetkom, čo spravil pre tento klub," dodal Al-Khelaifi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies