VIDEO PSG triumfoval v Ligovom pohári a sú krôčik od cenného treble!

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 18:40 • 2 min
VIDEO PSG triumfoval v Ligovom pohári a sú krôčik od cenného treble!

PARÍŽ – Futbalisti PSG triumfovali vo francúzskom Ligovom pohári tretí rok po sebe, keď v sobotu v Parku princov zdolali OSC Lille 2:1. K cennému treble im chýba už iba krôčik.

slovakia

left justify in out

Domáci Paríž Saint-Germain sa dostal do vedenia tesne pred polčasovou prestávkou, keď sa v 40.minúte presadil Javier Pastore. Po prestávke však Lille pridalo a výsledkom snahy bol vyrovnávajúci gól v 49.minúte z kopačky Djibrila Sidibého.

 

V 70.minúte však rozhodca ukázal domácemu Adrienovi Rabiotovi druhú žltú kartu a ten sa musel z trávnika predčasne porúčať. Situácia nevyzerala pre domácich vôbec ružovo, ale už o štyri minúty rozburácal tribúny domáci Ángel Di María a PSG už vedenie nepustilo. Paríž triumfoval v tejto súťaži celkove už po šiestykrát.

 

 

 

PSG chýba už iba krôčik k vytúženému treble, keď ich 21.mája čaká finále Francúzskeho pohára proti Olympique Marseille.

 

"Aj po vylúčení chceli hráči tento duel vyhrať už v riadnom čase. Som na nich hrdý. Potrebujeme si zachovať koncentráciu na záverečné týždne sezóny, aby sme úspešne zavŕšili vydarenú sezónu," povedal pre francúzske médiá kouč PSG Laurent Blanc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona