PSG sa bez Ibrahimoviča v lige trápi, cez víkend opäť remizoval

NETKY.SK • 6 Október 2014, 11:46 • 2 min
PSG sa bez Ibrahimoviča v lige trápi, cez víkend opäť remizoval

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain pokračujú vo francúzskej lige v nepresvedčivých výkonoch. Cez víkend nenadviazali na cenný triumf v Lige majstrov nad Barcelonou a doma iba remizovali v šlágri 9. kola s AS Monaco 1:1. V ofenzíve im opäť citeľne chýbal zranený kanonier Zlatan Ibrahimovič.

slovakia

left justify in out

Pre PSG to bol už šiesty nerozhodný výsledok v tomto ročníku najvyššej súťaže, v ktorej je stále bez prehry s bilanciou 3-6-0. Ani tentoraz nedokázal favorit udržať tesný náskok. O trojbodový zápis prišiel v nadstavenom čase - o vyrovnanie sa v 92. minúte postaral Anthony Martial, keď loptu nedokázal upratať do bezpečia David Luiz. Úradujúci šampión tak na treťom mieste tabuľky stráca na lídra z Marseille už sedem bodov.
      

"Neurobili sme dosť, aby sme si tesný náskok v závere udržali. Zdalo sa mi, že mužstvo je trochu nervózne a roztrasené. Marseille si zaslúži byť na čele tabuľky, ale netreba zabúdať, že oni nehrajú v Lige majstrov," povedal po zápase kouč PSG Laurent Blanc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies