PSG prišiel o zraneného kapitána Silvu, dĺžku absencie určí vyšetrenie

NETKY.SK • 23 September 2013, 09:57 • 2 min
PSG prišiel o zraneného kapitána Silvu, dĺžku absencie určí vyšetrenie

PARÍŽ - Kapitán Paríža St. Germain Thiago Silva si v nedeľňajšom šlágri francúzskej futbalovej ligy proti AS Monaco privodil zranenie stehenného svalu a už v 15. minúte musel prenechať miesto na ihrisku Zoumanovi Camarovi.

slovakia

left justify in out

Brazílskeho stopéra čaká bližšie neurčená absencia na trávnikoch, povedal na pozápasovej tlačovej konferencii kouč PSG Laurent Blanc. "V pondelok alebo v utorok ho čakajú podrobné lekárske vyšetrenia. Ide o svalový problém a myslím si, že ho na istý čas nebudeme mať k dispozícii," citovala agentúra Reuters slová Blanca, ktorého tím doma remizoval s "kniežatami" 1:1. Parížanom sa prehĺbili vrásky so zraneniami stopérov, mimo hry je totiž aj Silvov krajan Alex. Prvý tandem v strede obrany tak najnovšie tvoria Camara s Marquinhosom.

Podľa odhadov francúzskych médií Silva vynechá minimálne tri najbližšie zápasy - stredajší ligový na pôde Valenciennes a sobotňajší proti Toulouse ako aj budúcotýždový duel Ligy majstrov proti Benfice Lisabon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona