PSG ponúka Juventusu Turín za Pogbu 70 miliónov eur

NETKY.SK • 23 Január 2014, 13:05 • 2 min
PSG ponúka Juventusu Turín za Pogbu 70 miliónov eur

PARÍŽ - Úradujúci francúzsky futbalový šampión Paríž Saint-Germain ponúka Juventusu Turín za stredopoliara Paula Pogbu 70 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný záložník prišiel do kádra "starej dámy" na začiatku minulej sezóny z anglického Manchestru United zadarmo ako voľný hráč a postupne sa stal jedným z najlepších hráčov v Serie A. Podľa informácií denníka La Gazzetta dello Sport si teraz taliansky majster môže poriadne finančne polepšiť, ak kývne na ponuku PSG. O Pogbu však majú záujem aj Bayern Mníchov, FC Chelsea a Real Madrid. Technicky disponovaný stredopoliar má platný kontrakt s Juventusom do leta 2017.

"Pogba je najlepší hráč na svete v jeho vekovej kategórii a bude sa stále zlepšovať. Je ako obraz od Moneta. Ak Real zaplatil za Garetha Bala 100 miliónov, Pogba by mal stáť dvojnásobok," vyhlásil nedávno o svojom hráčovi agent Mino Raiola. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies