PSG bude mať proti City k dispozícii aj duo Neymar - Mbappé

NETKY.SK • 27 Apríl 2021, 16:52 • 2 min
PSG bude mať proti City k dispozícii aj duo Neymar - Mbappé

Mbappé musel v v sobotu opustiť ihrisko kvôli zreneniu stehenného svalu. hneď sa začalo špekulovať, či sa dá do stredy dokopy a budem môcť nastúpiť proti lídrovi anglickej najvyššej súťaže.

slovakia

left justify in out

Tréner parížanov Mauricio Pochettino napokon potvrdil, že by mal byť v poriadku. Tejto informácii sa potešil najmä Neymar. "Mbappé je veľký hráč, dáva veľa gólov. Želám si, aby hral vo svojej najlepšej forme, lebo vtedy dokážeme byť veľmi úspešní. Ja sa momentálne v Paríži cítim veľmi dobre. Mám zmluvu na ďalšie dva roky a môj odchod nie je téma na debatu. Sústredím sa na úspech s PSG, najmä na ten v Lige majstrov. Moje osobné ambície idú bokom," uviedol Neymar.

 



V aktuálnej sezóne LM  Mbappé skóroval už osemkrát, viackrát dokázal prekonať brankára iba nórsky mladík Erling Haaland  z Borussie Dortmund. Podľa Pochettina jeho tímu budú v stredu pre zranenia chýbať iba ľavý obranca Juan Bernat a náhradný brankár Alexandre Letellier. "Títo dvaja sú mimo hry, ostatní budú k dispozícii. Citizens sú jeden z najlepších tímov na svete so zrejme najlepším trénerom. Bude to možno ešte náročnejšie ako proti Bayernu Mníchov. Ak budeme počas 180 minút lepším tímom ako súper, postúpime do finále," vravel Pochettino na webe UEFA.

 

Mohlo by ťa zaujímať: UEFA už začala s vyšetrovaním Ibrahimoviča, švédskej futbalovej legende hrozí väzenie​

"Zatiaľ sa nemáme veľmi čím chváliť, čo sa týka histórie City v Lige majstrov, ale chceme to zmeniť. V Paríži chceme zvíťaziť, hoci to nebude ľahké. Náš súper má hráčov, ktorí ovládajú z futbalu všetko. Neymar, Mbappé, Di María, Verratti, Marquinhos, tí všetci disponujú rôznymi zbraňami. Sú zvyknutí hrať proti tímom, ktoré bránia 90 minút a aj tak nájdu cestu k víťazstvu. Na druhej strane sami výborne bránia a potom predvádzajú skvelé protiútoky," komentuje tréner Pep Guardiola, ktorý má k dispozícii všetkých svojich dôležitých hráčov. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies