Prvým súperom Slovana v príprave Spartak Moskva, následne zápasy ET

NETKY.SK • 15 Jún 2012, 12:46 • 2 min
Prvým súperom Slovana v príprave Spartak Moskva, následne zápasy ET

Prvým súperom Slovana v príprave Spartak Moskva, následne zápasy ET - Hokej Hokejisti Slovana Bratislava v rámci prípravy na nový ročník, ktorý premiérovo odohrajú v KHL, odohrajú prvý prípravný zápas pravdepodobne v piatok 3. augusta.

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Slovana Bratislava v rámci prípravy na nový ročník, ktorý premiérovo odohrajú v KHL, odohrajú prvý prípravný zápas pravdepodobne v piatok 3. augusta. Ako informuje oficiálna klubová internetová stránka Slovana, súperom by mal byť Spartak Moskva a stretnutie by sa malo začať o 17.00 h.
      Spartak, v zostave ktorého by aj v novej sezóne mali hrať slovenskí hokejisti Branko Radivojevič a Štefan Ružička, priletí na Slovensko iba na tento jediný zápas po skončení svojho prípravného kempu v slovinskom Maribore. Hneď po po zápase odletí do Moskvy.
      Okrem zápasu so Spartakom Moskva rokuje vedenie HC Slovan aj o možnosti zohrať prípravný zápas s SKA Petrohrad, ktorý  vedie bývalý úspešný tréner Miloš Říha, ktorý so Slovanom získal dva tituly. Nejasnou zatiaľ zostáva otázka, kde by sa tento prípadný súboj odohral.
      Okrem týchto zápasov bude Slovan pred vstupom do nového ročníka KHL hrať aj letnú European Trophy 2012. V južnej divízii doma postupne privíta Spartu Praha (14. augusta), fínske JYP Jyväskylä (24. augusta) a KalPa Kuopio (26. augusta) a 31. augusta UPC Viedeň Capitals. Na súperovom ľade sa Slovan stretne 17. augusta so švédskym tímom Linköpings HC a ďalším švédskym tímom HV 71 Jönköping (19. augusta). V sobotu 1. septembra odohrajú slovanisti odvetu vo Viedni. Otáznym zostáva ôsmy zápas, ktorý mal Slovan odohrať 10. augusta v Prahe proti Slavii, ale tá sa zo súťaže odhlásila. Zástupcovia European Hockey Trophy AB momentálne hľadajú náhradné riešenie.
      Slovan ako jeden z organizátorov decembrového finálového turnaja Red Bull Salute (druhým je Viedeň) má účasť na ňom istú.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies