Prvým kandidátom na šéfa českého futbalu je Jindřich Rajchl

NETKY.SK • 3 August 2011, 09:38 • 2 min
Prvým kandidátom na šéfa českého futbalu je Jindřich Rajchl

Prvým kandidátom na šéfa českého futbalu je Jindřich Rajchl

slovakia

left justify in out

img

Voľby na šéfa českého futbalu po abdikácii Ivana Haška spoznali v utorok prvého kandidáta, keď sa do boja o predsednícke kreslo sám prihlásil Jindřich Rajchl.
      Rajchl bol doteraz podpredsedom Českomoravského futbalového zväzu, resp. po zmene názvu Futbalovej asociácie Českej republiky. V minulosti pracoval vo vedení prvoligového FK Blšany i Dukly Praha.
      "Považoval som za korektné, aby som svoju kandidatúru zverejnil s dostatočným predstihom. Zvažoval som ju dlho a zo všetkých strán, konzultoval to s priateľmi i ľuďmi od futbalu a tí mi môj krok schválili," cituje portál idnes.cz slová Rajchla, ktoré vyriekol po oznámení kandidatúry na zasadnutí Výkonného výboru FAČR. Dodal, že jeho štart v boji o najvyšší funkcionársky post v ČR podporili aj činovníci z Európskej futbalovej únie (UEFA) a Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).
      Valné zhromaždenie, na ktorom sa bude voliť nový predseda bude 16. septembra.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies