Prvý zápas Fanenda Adiho za FC Kodaň: Skóroval počas debutu!

NETKY.SK • 26 August 2013, 12:59 • 2 min
Prvý zápas Fanenda Adiho za FC Kodaň: Skóroval počas debutu!

KODAŇ - Nigérijský futbalový útočník Fanendo Adi sa po prestupe z corgoňligového Trenčína uviedol v novom pôsobisku - dánskom FC Kodaň - gólom hneď pri svojom debute.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný urastený kanonier v 6. min otvoril skóre nedeľňajšieho domáceho zápasu proti Vestsjaellandu (1:1), keď hlavou zužitkoval center z pravej strany. "Strelený gól mi dodal sebadôveru. Neberiem ho ako vlastnú zásluhu, v prvom rade je to všetko o tíme. Bez spoluhráčov by som neskóroval. Som spokojný so svojím debutom, ale sklamaný, že sme nedokázali zvíťaziť," citovala Adiho stránka bold.dk.

Dvojnásobný nigérijský reprezentant prišiel do klubu z metropoly Dánska pred dvoma týždňami, s vedením podpísal kontrakt na štyri roky. So siedmimi gólmi stále najlepší strelec Corgoň ligy 2013/2014 zamieril do Škandinávie najmä pre možnosť zahrať si v skupinovej fáze Ligy majstrov, kam sa FC Kodaň kvalifikoval priamo z pozície držiteľa národného ligového primátu. 

Fanendo Adi prišiel do Trenčína v roku 2009, krátkodobo pôsobil v ukrajinských tímoch Metalurg Doneck, Dynamo Kyjev a Tavrija Simferopoľ. V septembri minulého roka sa vrátil pod Čákov hrad. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona