Prvý volič v Devínskej Novej Vsi odovzdal svoj hlas hneď o 7.00 h

NETKY.SK • 9 November 2013, 07:48 • 2 min
Prvý volič v Devínskej Novej Vsi odovzdal svoj hlas hneď o 7.00 h

BRATISLAVA – Prvý volič vo voľbách do VÚC v bratislavskej Devínskej Novej Vsi odvolil dnes hneď po otvorení volebných miestností o 7. hodine.

slovakia

left justify in out

"Je dôležité, aby sa občania zúčastnili na voľbách, pretože potom len frflú a to nie je správne," uviedol prvý volič v Devínskej Novej Vsi, ktorý odvolil v jednej z volebných miestnosti v Základnej škole Ivana Bukovčana. Možnosť využiť volebné právo hneď na začiatku sa rozhodol preto, lebo ho v priebehu dňa čakajú pracovné povinnosti.

V priebehu prvej polhodiny si do štyroch volebných miestností v základnej škole našli cestu piati voliči. Okrem štyroch volebných miestností v ZŠ Ivana Bukovčana sa v Devínskej Novej Vsi nachádza ďalších desať. Štrnásť volebných okrskov v tejto mestskej časti je súčasťou 396 bratislavských volebných okrskov, ktoré spadajú pod osem volebných obvodov. Voľby do VÚC dnes prebiehajú do 22. hodiny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona