Prvý víkend NFL osudný pre fanúšika v San Franciscu

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:14 • 2 min
Prvý víkend NFL osudný pre fanúšika v San Franciscu

SAN FRANCISCO - Tragická udalosť poznačila prvý víkend novej sezóny NFL v americkom futbale. Počas nedeľňajšieho stretnutia San Francisca s Green Bay (34:28) zahynul fanúšik, ktorý spadol z nadchodu vedúcemu na štadión Candlestick Park.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých svedkov bol nemenovaný muž, približne tridsiatnik, pravdepodobne pod vplyvom alkoholu. Po páde na chodník mu poskytovali lekársku pomoc až do príjazdu sanitky, ale zraneniam podľahol. "V tejto ťažkej chvíli by sme chceli vyjadriť smútiacej rodine hlbokú sústrasť," kondoloval hovorca 49ers Bob Lange.

Candlestick Park slúži svojmu účelu poslednú sezónu, po jej skončení na mieste vyrastie nákupné centrum a 49ers sa presťahujú na nový štadión za 1,2 miliardy dolárov v Santa Clare, kde má klub svoje zázemie. 

V nedeľu sa vyskytol problém aj v Indianapolise, kde počas duelu s Oaklandom (21:17) nevydržalo zábradlie nápor fanúšikov nakláňajúcich sa z tribúny nad tunel do šatne hostí. Dve osoby sa zranili, ale nešlo o nič vážne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies