Prvý útok drží pokope a chce to ukázať aj proti Kanade

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 16:31 • 2 min
Prvý útok drží pokope a chce to ukázať aj proti Kanade

PETROHRAD - Niektorých hráčov slovenskej hokejovej reprezentácie trochu zaskočili správy o tom, že v závere stredajšieho duelu proti Bielorusom na majstrovstvách sveta v Rusku dochádzalo ku konfliktom medzi členmi prvej päťky.

slovakia

left justify in out

"Osobne som nepostrehol, že by sme sa na striedačke vadili. S chalanmi sme si to vydiskutovali a sme v pohode. Včera sme mali spoločný deň, ktorý nás dal opäť dohromady," informoval v piatok Marko Daňo.

 

K hráčom prvého útoku však prehovoril kapitán Andrej Sekera. "Komunikácia zo strany starších hráčov k mladším je v poriadku," pokračoval Marko Daňo.

 

Po štvrtkovej tímovej plavbe loďou po petrohradskej rieke Neve vystupovali členovia prvého útoku spolu a držali sa za plecia.

 

"Týmto gestom sme chceli ukázať, že držíme pohromade. Verím, že rovnako tak sa podržíme aj zajtra na ľade a urobíme nejaký dobrý výsledok," poznamenal Marko Daňo pred sobotňajším súbojom proti Kanade, ktorý je programe o 19.15 h SELČ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies