Prvý tréning na Streife pre Jansruda, Žampa 51.

NETKY.SK • 20 Január 2015, 16:30 • 2 min
Prvý tréning na Streife pre Jansruda, Žampa 51.

KITZBÜHEL 20. januára (SITA) - Slovenský reprezentant Adam Žampa obsadil posledné 51. miesto v prvom tréningu zjazdu Svetového pohára alpských lyžiarov v rakúskom Kitzbüheli.

slovakia

left justify in out

Pre 24-ročného Tatranca to bola premiéra na slávnej zjazdovke Streif. "Môžem si povedať, že aj ja som už išiel Streif v Kitzbüheli. Je to naozaj zjazd zjazdov," uviedol Adam Žampa na svojej facebookovej prezentácii. Slovenský olympionik absolvoval zjazdársky tréning v rámci prípravy na superkombináciu. Najlepší čas dosiahol Nór Kjetil Jansrud, za ktorým piaty muž olympijskej superkombinácie zo Soči Žampa zaostal o 8,60 sekundy. V utorok nedokončilo trať šesť pretekárov.

 

Druhý tréning sa uskutoční vo štvrtok, ten stredajší organizátori zrušili. 

 

Preteky Svetového pohára 2014/2015 v alpskom lyžovaní - Kitzbühel (Rak.): 

ZJAZD - utorkový tréning 
1. Kjetil Jansrud (Nór.) 1:56,77 min, 2. Hannes Reichelt (Rak.) +0,51 s, 3. Travis Ganong (USA) +1,68, ... 51. Adam Žampa (SR) +8,60. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies