Prvý sneh je už aj na cestách na juhu stredného Slovenska

NETKY.SK • 6 December 2013, 11:04 • 2 min
Prvý sneh je už aj na cestách na juhu stredného Slovenska

REVÚCA - Cesty na juhu stredného Slovenska sú zjazdné, vodiči však musia počítať s úsekmi, na ktorých sa vytvára námraza. Polícia upozorňuje na uzatvorenú cestu II. triedy 532 medzi Revúcou a Muráňom. Pri poľnohospodárskom družstve skĺzol mimo cesty autobus, osobné autá musia úsek obísť.

slovakia

left justify in out

Na šmykľavú cestu doplatil aj vodič kamiónu s cisternou. Na ceste za Muráňom dostal šmyk a časťou vozidla sa dostal mimo cesty. Momentálne čaká na mechanizmy, ktoré ho dostanú späť na cestu. "Podľa zistení sa vodič autobusu vyhýbal cestárskemu vozidlu a následne dostal šmyk. Kolízia si nevyžiadala zranených, cestujúcich previezli náhradným spojom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová. Cesta je momentálne uzatvorená, pretože pri vyťahovaní sa autobus dostal na celú šírku vozovky.

Cesty v okresoch Lučenec a Rimavská Sobota sú zjazdné, cestári tam nezaznamenali žiadne vážnejšie komplikácie. "Všetky potrebné mechanizmy sú na cestách, doprava je plynulá. Vodiči by však mali myslieť na zvýšenú opatrnosť a na cesty by mali vychádzať len so zimnými pneumatikami," doplnila hovorkyňa Banskobystrického samosprávneho kraja Monika Pastuchová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies