Prvý hrací deň zámorskej NBA bude patriť bitke o LA

NETKY.SK • 13 August 2019, 14:40 • 2 min
Prvý hrací deň zámorskej NBA bude patriť bitke o LA

WASHINGHTON - Vedenie basketbalovej NBA zverejnilo kompletný kalendár zápasov základnej časti pre sezónu 2019/2020. Celé sa to odštartuje 22. októbra dvomi úvodnými zápasmi.

slovakia

left justify in out

V prvý hrací deň je na programe zápas v Toronte, kde sa predstaví omladený tím New Orleans. No vrcholom dňa bude stretnutie medzi LA Lakers a LA Clippers. Najmä druhý menovaný urobil cez leto zaujímavé výmeny a je tak pasovaný na jedného z favoritov na titul. Rozpis zápasov v mediálne najsledovanejší deň 25. decembra je známy už dlhšie. Teraz sa však fanúšikovia dozvedeli, že na súboj úradujúceho MVP finále Kawhiho Leonarda proti LeBronovi Jamesovi nemusia čakať až do Vianoc, ale uskutoční sa už v prvý deň súťaže. 

 

 

No aj prvý zápas Toronto - New Orleans môže predstaviť pekné divadlo. Z obidvoch tímov totiž počas leta odišli najväčšie hviezdy. Z Toronta, ako víťaza NBA, odišiel MVP playoff Kawhi Leonard do LA Clippers. Pelikánov zase opustil Anthony Davis, ktorý takisto putoval na západné pobrežie, avšak do LA Lakers k LeBronovi Jamesovi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taking the number all the way back to elementary school! #3

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Davis (@antdavis23),

 

New Orleans ale získali zaujímavé mená. Z Lakers za Davisa prišli Brandon Ingram či Lonzo Ball. Okrem toho sa im podarilo podpísať J.J. Reddicka, no najviac sa očakáva od jednotky draftu Ziona Williamsona. Už teraz sú teda pasovaní za čierneho koňa sezóny.

 

 

Počas leta sa odohrali veľké prestupy hviezd, preto bude táto sezóna špeciálna aj tým, že sa vrátia na palubovky svojich bývalých zamestnávateľov. Už 28. októbra si dlhoročná opora Oklahomy City Russell Westbrook zahrá proti bývalému klubu v novom drese Houstonu. V stredu 27. novembra zavíta premiérovo Kyrie Irving ako hráč Brooklynu do Bostonu a v ten istý deň aj Anthony Davis z Lakers do New Orleansu. Kawhi Leonard sa s Clippers vráti do Toronta 11. decembra a Paul George príde s rovnakým družstvom na palubovku predošlého zamestnávateľa Oklahomy 22. decembra.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona