Prvý hlavičkový hetrik v Premier League po 19 rokoch

NETKY.SK • 15 December 2016, 09:47 • 2 min
Prvý hlavičkový hetrik v Premier League po 19 rokoch

WEST BROMWICH - Hráči anglického klubu West Bromwich Albion môžu byť zatiaľ s doterajším priebehom tamojšej najvyššej súťaže nadmieru spokojní.

slovakia

left justify in out

"The Baggies" sú po šestnástich kolách na skvelej 7. priečke. Mužstvo trénera Tonyho Pulisa potvrdilo dobrú formu z nedávnych týždňov aj v stredajšom stretnutí proti Swansea City, po hetriku Salomóna Rondóna zvíťazilo 3:1.

 

Venezuelský útočník sa zaskvel nevídaným spôsobom. Hetrik strelil v zápasoch Premier League už kadekto, ale nestáva sa často, aby hráč zaznamenal všetky tri zásahy po hlavičkovom zakončení. Niekdajší hráč Zenitu Petrohrad, Rubinu Kazaň či španielskej Málagy dosiahol ako druhý hráč novodobej histórie PL "hlavičkový hetrik".

 

 

 

Pred ním to dokázal iba Duncan Ferguson, ktorý 28. decembra 1997 rozhodol o triumfe FC Everton nad Boltonom Wanderers 3:2. Mimochodom, na konci sezóny bol práve tento triumf Evertonu kľúčový - "The Toffees" sa vtedy zachránili v najvyššej súťaži na úkor Boltonu (oba tímy mali na konci sezóny zhodný počet 40 bodov, pozn.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies