Prvý hetrik Ronalda či návrat Zlatana, aj to priniesla Seria A

NETKY.SK • 7 Január 2020, 15:33 • 2 min
Prvý hetrik Ronalda či návrat Zlatana, aj to priniesla Seria A

TALIANSKO - Do Serie A sa vrátil showman, no v prvom rade veľký hráč Zlatan Ibrahimovič. Jeho nové číslo na drese AC Miláno je 21, pretože je podľa svojich slov 3-krát lepší ako Ronaldo. Ten mu vo včerajších hodinách odpovedal hetrikom do siete Cagliari.

slovakia

left justify in out

V Taliansku sa dočkal už aj Ronaldo

Pre hráča ako Ronaldo je celkom prekvapujúce, že sa mu podarilo len prvýkrát od príchodu do Juventusu skórovať v jednom zápase Serie A tri góly. Juventus Turín ním nasmeroval k suverénnemu domácemu víťazstvu 4:0 nad Cagliari. Štvrtý gól "starej dámy" pridal striedajúci Gonzalo Higuain. Aj tomuto hetriku sa Juve naďalej drží pri vedúcom Interi Miláno, za ktorým zaostáva len o skóre.

 

 

Vyjadrenie strelca hetriku

Ronaldo má v tejto sezóne na konte už 13 ligových gólov, o jeden menej ako kanonier Interu Romelu Lukaku. "Je to pre nás vydarený štart do nového kalendárneho roka, no najdôležitejší je tím. Vytvárali sme si šance a dávali góly, čo je vždy dôležitá vec. Musíme ďalej pracovať a zlepšovať sa," povedal Ronaldo.

 

 

Návrat Zlatana

Oči talianskych médií sa včak zamerali na Miláno a legendárny štadión San Siro, kde hráva svoje domáce zápasy aj AC Miláno. V posledných rokoch sa "rossoneri" príliš nedarí, no práve od návratu legendy tímu Zlatana Ibrahimoviča z USA si ako vedenie, tak aj fanúšikovská základňa veľa sľubujú. AC napokon iba remizovali so Sampdoriou Janov 0:0, no odkedy nastúpil na trávnik švédsky veterán, hra AC Miláno sa zmenila.

 

 

Tréner Pioli je za Ibrov návrat spokojný

"Ibrahimovičov vplyv bol absolútne pozitívny. Okamžite nám pomohol," povedal o obnovenej premiére "Ibru" tréner AC Stefano Pioli. Podľa neho bude ešte chvíľu trvať, kým sa 38-ročný útočník úplne udomácni v zostave milánskeho klubu. "Tím stále nie je zvyknutý na jeho prítomnosť. Jeho fyzická zdatnosť nám dáva extra riešenie, budeme od neho žiadať ešte viac," zdôraznil hlavný tréner AC.

 

 

Pozdrav od fanúšikov

Ibrahimovič v drese AC už pôsobil v rokoch 2010 - 2012 a bol súčasťou zatiaľ posledného majstrovského tímu z roku 2011. Na jeho návrat sa bolo pozrieť približne 60-tisíc fanúšikov, ktorí ho privítali bannerom s nápisom: "Nová výzva na spoločný život - vitaj späť Ibra". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazie mille @acmilan

Príspevok, ktorý zdieľa Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic),

 

Milánčanom po ďalšej bodovej strate patrí 12. priečka v tabuľke, Sampdoria je po 18. kole šestnásta. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona