Prvý deň tohtoročných leteckých dní SIAF sa skončil rekordnou návštevnosťou

NETKY.SK • 27 August 2016, 18:16 • 2 min
Prvý deň tohtoročných leteckých dní SIAF sa skončil rekordnou návštevnosťou

SLIAČ - Už v prvý deň tohtoročných Medzinárodných leteckých dní Slovak International Air Fest (SIAF) zaznamenali organizátori rekordnú účasť.

slovakia

left justify in out

Na Leteckú základňu Sliač dnes prišlo viac ako 65.000 návštevníkov. "V prepočte na jeden deň je to najviac v šesťročnej histórii SIAF," uviedol pre TASR hovorca podujatia Tomáš Kika.

 

Medzinárodné letecké dni SIAF sú najväčším leteckým podujatím na Slovensku. Letisko bude pre divákov otvorené aj v nedeľu 28. augusta od 8.00 do 18.00 h, s programom od 10.00 do 17.15 h.

 

SIAF organizuje Slovenská letecká agentúra v spolupráci s Ministerstvom obrany SR, Ministerstvom vnútra SR, Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR, Múzeom SNP, Vojenským historickým ústavom, Leteckou základňou a Letiskom Sliač, mestami Banská Bystrica, Zvolen a Sliač.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies