Prvý deň Rely Argentíny pre Ogiera

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 10:05 • 2 min
Prvý deň Rely Argentíny pre Ogiera

MERLO - Francúz Sébastien Ogier potvrdil suverenitu v tejto sezóne majstrovstiev sveta v rely aj v úvodný deň pretekov v Argentíne, keď vyhral štvrtkovú večernú superšpeciálnu skúšku v okolí dediny Merlo.

slovakia

left justify in out

Víťaz úvodných troch podujatí šampionátu má so svojím Volkswagenom Polo R náskok dvoch desatín sekundy pred Dánom Andreasom Mikkelsenom z druhého tímu nemeckej automobilky a Britom Krisom Meekem z Citroënu.


"Bude to ešte dlhý víkend s niekoľkými náročnými etapami, ale podmienky sú pre všetkých rovnaké," cituje Ogiera oficálna stránka wrc.com.

Rely Argentíny - poradie po štvrtkovej superšpeciálnej skúške:
1. Sébastien Ogier (Fr.) Volkswagen 2:32,0 min, 2. Andreas Mikkelsen (Dán.) Volkswagen +0,2 s a Kris Meeke (V. Brit.) Citroën obaja +0,2 s, 4. Jari-Matti Latvala (Fín.) Volkswagen +0,3, 5. Daniel Sordo (Šp.) Hyundai +1,0, 6. Thierry Neuville (Fr.) Hyundai +1,1

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona