Prvý chorvátsky klub v KHL hľadá trénera, horúcim kandidátom je Šupler

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 10:26 • 2 min
Prvý chorvátsky klub v KHL hľadá trénera, horúcim kandidátom je Šupler

ZÁHREB - Medzi piatimi kandidátmi na obsadenie postu hlavného trénera nováčika KHL Medveščaku Záhreb je údajne aj Slovák Július Šupler. Tvrdí to ruská Izvestija s tým, že práve slovenský odborník je spomedzi nich prvým na lane.

slovakia

left justify in out

Mediálny manažér chorvátskeho klubu Ranko Vučinič túto informáciu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. "Klub aktívne rieši otázku, kto bude trénerom mužstva v jeho prvej sezóne v KHL. Preto žiaľ zatiaľ mená kandidátov nemôžeme zverejniť," povedal Vučinič. 

Július Šupler v uplynulom ročníku viedol ďalšieho nováčika KHL ukrajinský Donbass Doneck. Len tesne im unikol postup do play off a pre Doneck zostal len Pohár nádejí. Po vyradení s Dinamom Riga, ďalším klubom, kde Šupler strávil úspešné sezóny KHL, ho však vedenie prepustilo. Okrem týchto dvoch účastníkov viedol v KHL aj CSKA Moskva, tam ho však nečakane uvoľnili len dve kolá pred koncom základnej časti. Šupler bol aj trénerom Lokomotivu Jaroslavľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies