Prvý cezhraničný kongres žien v Žiline má priniesť podporu podnikateliek v kraji

NETKY.SK • 20 Február 2018, 15:29 • 2 min
Prvý cezhraničný kongres žien v Žiline má priniesť podporu podnikateliek v kraji

ŽILINA – Cieľom Prvého cezhraničného kongresu žien podnikateliek organizovaného Rozvojovou agentúrou Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) je podporiť podnikanie žien v kraji, kde im inšpiráciou môže byť zahraničný partner.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa začne vo štvrtok (22.2.) krátko popoludní v kongresovej sále Úradu ŽSK a potrvá do piatka (23.2.). Informovala o tom Jarmila Ševčíková z odboru informácií a zahraničných vzťahov Úradu ŽSK.

 

„Kongres sa organizuje v rámci projektu Podporujeme podnikanie žien cezhranične. K dispozícii budú účastníčky zo Slovenska a Poľska. Práve ich organizácia Klub Kobiet Kreatywnych predstaví na kongrese pozitívne príklady z praxe,“ priblížila Ševčíková.

 

Aktivitami projektu sú okrem kongresu aj spoločný prieskum potrieb a prekážok, ktoré vnímajú ženy podnikateľky, cezhraničný workshop, tvorba vzdelávacích materiálov a pilotná implementácia vzdelávania. Mikroprojekt je spolufinancovaný z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies