Prvý akvapark v Trnave už otvorili

NETKY.SK • 18 December 2015, 07:03 • 2 min
Prvý akvapark v Trnave už otvorili

TRNAVA - Trnavčanom i obyvateľom obcí v okolí Trnavy dnes začal slúžiť prvý akvapark Relax Aqua & Spa. Na ploche 5200 štvorcových metrov ponúka služby vodného a saunového sveta. Investor Aqua Relax, s. r. o., do jeho prvej etapy vložil okolo 8,5 milióna eur, čaká ho ešte dokončenie vonkajšej časti. Na slávnostnom otvorení akvapark požehnal trnavský arcibiskup Ján Orosch.

slovakia

left justify in out

Myšlienka vybudovať akvapark pre Trnavu sa podľa spoluinvestora Jozefa Sváteka zrodila už v roku 2007. Primátor Peter Bročka na dnešnom otvorení povedal, že ho teší táto aktivita, ktorá zatraktívni život pre obyvateľov v meste.

 

Relax Aqua & Spa vyrástol v areáli kedysi najobľúbenejšieho trnavského kúpaliska Slavia. Akvapark ponúka štyri bazény, osem sáun. Zariadenie nie je napojené na žiadny vlastný vrt vody, využíva vodu z rozvodov na území mesta. Teplota vody v bazénoch je od 28 do 30 stupňov Celzia. Jednorazová kapacita vodného sveta je 350 ľudí a welnesu 80 návštevníkov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies