Prvý akvapark v Trnave otvoria tesne pred Vianocami

NETKY.SK • 7 December 2015, 14:06 • 2 min
Prvý akvapark v Trnave otvoria tesne pred Vianocami

TRNAVA – Trnavčania sa ešte pred Vianocami dočkajú prvého akvaparku v meste. V piatok 18. decembra sa prvýkrát pre verejnosť otvoria brány Relax Aqua & Spa na Rybníkovej ulici. Zariadenie ponúka vodný svet a wellness centrum.

slovakia

left justify in out

K dispozícii bude relaxačný bazén s plaveckými dráhami, oddychový bazén, detský bazén, vírivky a ďalšie atrakcie. Milovníkov saunovania čaká viacero druhov sáun, k dispozícii bude aj reštauračná časť a ďalšie služby. Investor Aqua Relax, s.r.o., Trnava podľa konateľa Jozefa Svátka plánuje v druhej etape dokončiť vonkajšie priestory, do prvej vložilo 8,5 milióna eur.

 

Trnavský akvapark vyrástol na mieste bývalého, svojho času najnavštevovanejšieho letného kúpaliska Slávia. Otvorené by malo byť sedem dní v týždni. Zatiaľ, ako dodal Svátek, zamestnáva 52 ľudí. "O prácu bol medzi Trnavčanmi záujem, na niektoré odborné činnosti sme hľadali ľudí trochu ťažšie," povedal pre TASR.

 

Plocha vnútornej časti akvaparku je podľa jeho slov vyše 5200 m2. Jednorazová kapacita vodného sveta je 350 návštevníkov, saunového sveta 80. V akvaparku, ako dodal Svátek, plánujú robiť aj akcie na zvýšenie plaveckej gramotnosti, kurzy budú pre úplne malé deti aj pre školákov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies