Prvou zimnou posilou Plzne Bosniak Mahmutovič

NETKY.SK • 6 December 2014, 10:32 • 2 min
Prvou zimnou posilou Plzne Bosniak Mahmutovič

PLZEŇ - Úradujúci český futbalový vicemajster FC Viktoria Plzeň získal do kádra bosnianskeho útočníka Aidina Mahmutoviča.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ, ktorý naposledy pôsobil v FK Teplice, podpísal s vedením Plzne kontrakt na tri a pol roka. Opačným smerom putuje 23-ročný ofenzívny univerzál Jakub Hora. "Sme veľmi radi, že sa tento transfer podarilo dotiahnuť," uviedol pre oficiálny web FC Viktoria generálny manažér klubu Adolf Šádek a doplnil: "Ide o veľmi skúseného futbalistu, ktorému nechýba chuť a túžba po veľkých zápasoch. Sme presvedčení, že pomôže zvýšiť kvalitu ofenzívy a bude platným článkom tímu, ktorého cieľom je jednoznačne zisk českého titulu a úspešné pôsobenie v pohárovej Európe."

 

Plzeň sa stala jesenným majstrom Synot ligy, v jej kádri sú aj Slováci Matúš Kozáčik, Marián Čišovský, Marek Bakoš, Patrik Hrošovský a Martin Chrien. Najbližším prenasledovateľom Viktorie je minuloročný majster Sparta Praha s odstupom jediného bodu. "Som šťastný. Plzeň mala o mňa dlhodobý záujem. Verím, že dostanem šancu ukázať svoje schopnosti," skonštatoval kanonier, ktorý má v rámci pôsobenia v Česku na svojom konte 58 ligových gólov. "Na Teplice budem vždy rád spomínať, ale nastal čas posunúť sa ďalej. Viktoria je najlepší český klub s tými najvyššími ambíciami. Chcem pomôcť k tomu, aby sa vysoké ciele podarilo naplniť," uzavrel Aidin Mahmutovič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies