Prešovskí lekári počas Silvestra riešili následky opitosti a bitiek

NETKY.SK • 1 Január 2016, 13:01 • 2 min
Prešovskí lekári počas Silvestra riešili následky opitosti a bitiek

PREŠOV – Vo Fakultnej nemocnici Jána Adama Reimana (FNsP) v Prešove ošetrovali v súvislosti s oslavami príchodu nového roka najmä ľudí pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa FNsP Prešov Renáta Cenková, prešovskí traumatológovia ošetrovali počas silvestrovskej noci len bežné úrazy. Po polnoci do siedmej ráno však ošetrili šesť mladých mužov pod vplyvom alkoholu. Štyria z nich mali tržné rany na hlave, dvaja utrpeli tupé poranenie hlavy. Úrazy boli následkom pádov v opitosti a bitiek. Jeden z pacientov bol hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie so zlomeninou lebky a vnútrolebečným krvácaním.

 

„Je stabilizovaný, čaká ho operácia,“ uviedla Cenková. V nemocnici v noci hospitalizovali aj 11-ročného chlapca s amputáciou posledných článkov troch prstov a s ranami na dlani pravej ruky, ktoré utrpel po manipulácii s pyrotechnikou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona