Prvé zápasy odohrajú Čajkovský a Rybár na farme v AHL

NETKY.SK • 30 September 2018, 14:49 • 2 min
Prvé zápasy odohrajú Čajkovský a Rybár na farme v AHL

NEW YORK - Obranca Caroliny Hurricanes Michal Čajkovský a brankár Detroitu Red Wings Patrik Rybár chýbali vo svojich tímoch v zámorskej hokejovej NHL a sezónu začnú vo farmárskych kluboch.

slovakia

left justify in out

 Do nižšej súťaže AHL poslali slovenských hokejistov ich zamestávatelia krátko pred začiatkom novej sezóny.

Čajkovský prišiel do kempu Hurricanes na skúšku, keď ho odporučil tréner slovenskej reprezentácie Craig Ramsay a zaujal natoľko, že s ním klub podpísal ročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťšesťročný robustný obranca sa síce nedostal do tímu na úvod NHL, ale zámorské médiá mu dávajú veľkú šancu, že v priebehu sezóny do profiligy naskočí. Špecializovaný web thehockeywriters.com označil Čajkovského za veľkého muža s veľkými schopnosťami, ktorý napriek veľkej výške (192 cm) dobre korčuľuje a ovláda puk. Čajkovský začne sezónu v tíme Charlotte Checkers v AHL.

Miesto v NHL  pred začiatkom sezóny nezískal ani Rybár, ktorý je v podľa zámorských médií v hierarchi Red Wings štvrtý brankár. Spoločne s 24-ročným Rybárom putuje na farmu do Grand Rapid Griffins aj obranca Jake Chelios.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies