Prvé slová Mojsejovej na slobode: Podnikateľka sa rozpísala na Facebooku!

NETKY.SK • 9 Október 2014, 09:35 • 2 min
Prvé slová Mojsejovej na slobode: Podnikateľka sa rozpísala na Facebooku!

KOŠICE – Známa slovenská podnikateľka Nora Mojsejová sa po 13 mesiacoch vo väzbe dostala na slobodu. Ihneď po prepustení bola skúpa na slovo. Prvé vyjadrenie prišlo prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Po oslobodzujúcom verdikte sa schudnutá a strhaná podnikateľka z Pereša presunula do domu svojej sestry Eriky. S médiami odmietla komunikovať. Svojim fanúšikom sa prvýkrát zverila o svojich pocitoch na svojom profile na Facebooku.

 

K fotografii so svojími psami napísala: „Milí priatelia, po trinástich mesiacoch basy za nič som konečne so svojou rodinou a s mojimi milovanými psíkmi,“ Okrem toho napísala svojim fanúšikom  varovanie: „Dávajte si všetci dobrý pozor, s kým sa stretávate, a nebuďte dôverčiví tak ako ja... a hlavne naivní ako ja... aby sa vám nestalo to, čo sa stalo mne...“

 

Košická podnikateľka Eleonóra Mojsejová však čelí ďalším obvineniam zo zločinu neodvedenia dane a poistného od januára 2007 do mája 2010. Spolu s ňou je obvinených ďalších vyše 20 osôb. Voči samotnej Eleonóre M. bolo vznesených 20 obvinení. Výška škody presiahla 6,5 milióna eur. V prípade uznania viny jej hrozí sedem až 12 rokov straty slobody.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies