Prvé FOTO: Jana Kirschner s dcérkou Yolanou

NETKY.SK • 10 Február 2015, 14:44 • 2 min
Prvé FOTO: Jana Kirschner s dcérkou Yolanou

LONDÝN - Slovenská speváčka Jana Kirschner zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku s dcérou Yolanou.

slovakia

left justify in out

Dievčatko sa narodilo 9. januára v londýnskej Queen Charlotte's and Chelsea Hospital. Otcom bábätka je speváčkin partner, hudobný producent Eddie Stevens, s ktorým má aj trojročnú dcéru Matildu Janušku.

 

Tridsaťšesťročná interpretka na Facebooku taktiež vysvetlila, ako dievčatku vyberali meno. "Dnes ráno som sa zobudila a do okien nám svietilo teplé jarné slnko. Prvý mesiac za nami a jar takmer na dosah. Ďakujem vám za všetky krásne odkazy a správy. Veľa sa toho popísalo o tom, že sme dlho nemali meno a nevedeli sa rozhodnúť. Trvalo nám chvíľku, kým sme zistili, že naša dcéra nie je Juliana ani Lilian ani Katka, ako ju volala naša Matilda a ani Agáta či Linda, ako som pôvodne chcela ja. Vybrali sme nakoniec meno, ktoré sa neobjavilo ani na jednom z našich starostlivo pripravených zoznamov. Život je plný prekvapení a ja už teraz premýšľam, čo mi prinesie nabudúce. Krásny deň do zasneženej domoviny," napísala. 

 

 

 

 

 

Jana Kirschner vydala albumy ako V cudzom meste (2000), Pelikán (2002), Veci čo sa dejú (2003), Shine (2007), Krajina Rovina (2010), Moruša: Biela (2013) alebo Moruša: Čierna (2014). Na konte má hity Modrá, Žienka domáca, Pokoj v duši či Bude mi lehká zem, na ktorom spolupracovala s Michalom Horáčkom a Petrom Hapkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona