Prvá výmena trénerov v tomto roku prišla rýchlo: V Košiciach končia Jančuška s Bačom

NETKY.SK • 2 Január 2018, 18:10 • 2 min
Prvá výmena trénerov v tomto roku prišla rýchlo: V Košiciach končia Jančuška s Bačom

KOŠICE - Prvá tipsportligová trénerská výmena v kalendárnom roku 2018 sa udiala v Košiciach. Vedenie "oceliarov" v utorok ukončilo spoluprácu s dvojicou Milan Jančuška, Jerguš Bača. Podľa správy na oficiálnom webe HC Košice ich miesta dočasne zaujmú Marcel Šimurda s Petrom Bartošom.

slovakia

left justify in out

"Vedenie klubu pracuje na doplnení tohto tandemu ďalším trénerom," uvádza sa na košickom webe. Zaujímavosťou je, že presne pred týždňom Košičania zorganizovali poďakovanie klubovej legende Bartošovi za odvedené dlhoročné hráčske služby.

Jančuškovi s Bačom "zlomili krk" tri prehry ich zverencov počas piatich dní, keď Košičania postupne podľahli Popradu, Banskej Bystrici a Žiline. V tipsportligovej tabuľke klesli Košice na 4. miesto, na svojom konte majú 63 bodov rovnako ako piata Nitra. Na vedúci Trenčín strácajú desať bodov, na druhý Zvolen deväť a na tretiu Banskú Bystricu sedem bodov.

Milan Jančuška sa trénerom HC Košice stal v lete 2017. V minulosti viedol hokejistov z druhého najväčšieho mesta Slovenska už v rokoch 2001 až 2004. Rodák z Liptovského Mikuláša pôsobil v Košiciach už ako hráč a neskôr i ako asistent trénera. V minulej sezóne bol hlavným koučom MsHK Žilina.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies