Prvá obeť ľadovej výzvy: Muž dostal infarkt!

NETKY.SK • 22 August 2014, 16:14 • 2 min
Prvá obeť ľadovej výzvy: Muž dostal infarkt!

WELLINGTON – Ľadová výzva, alebo aj Ice Bucket Challenge, ktorá zamorila celý internet, má svoju prvú obeť. Muž (40) z Nového Zélandu nezvládol šok z ľadovej vody a dostal infarkt.

slovakia

left justify in out

Willis Tepania sa stal prvou obeťou takzvanej Ice Bucket Challenge, výzvy kde si ľudia vylievajú na hlavu vodu s ľadom. Novozélanďanovi sa po oblatí vodou zastavilo srdce. Privolaní záchranári ho dokázali oživiť, ale štyridsaťročnému Willisovi sa o niekoľko hodín v nemocnici zastavilo srdce. Podľa denníka New Zealand Herald, Willis pil pred ľadovou výzvou burbon.

 

„Ak sa chystáte na ľadovú výzvu, robte to zo správnych dôvodov a používate pri tom zdravý rozum. Pretože stačí jedna chyba a je po vás,“ povedal pre denník Willisov príbuzní. Videozáznam z ľadovej výzvy rodina ihneď vymazala.

 

K Ice Bucket Challenge sa viaže už druhá smrť. Včera sme vás informovali o smrti filantropa Coreyho Griffina (†27), ktorý celú výzvu odštaroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona