Prvá homosexuálna svadba v kráľovskej rodine!

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 14:46 • 2 min
Prvá homosexuálna svadba v kráľovskej rodine!

LONDÝN - Po kráľovskej svadbe Harryho a Meghan, ktorá vyvolala vášne pre zmiešaný pôvod nevesty, prichádza pre Britov ďalší šok – homosexuál v kráľovskej rodine.

slovakia

left justify in out

Britská kráľovská rodina pomerne radikálne a rýchlo búra svoje konzervatívne normy. Bratranec kráľovnej Alžbety ll. z tretieho kolena, sa chystá pred oltár. Svoje „áno“ však nepovie krásnej neveste ale chlapovi.

 

img

James Coyle a Lord Ivar Mountbatten 

Foto: Youtube

 

Lord Ivar Mountbatten (55) sa po prvom 24 rokov trvajúcom manželstve, z ktorého má tri deti, priznal k tomu, že je homosexuál. Po rozvode sa zoznámil s Jamesom Coyleom (56), s ktorým už dlhšie tvoria šťastný pár. Ich obrad sa uskutoční v súkromnej kaplnke na pozemku v Devone. Pôjde tak o prvú homosexuálnu svadbu v britskej kráľovskej rodine.

 

Ešte väčším šokom je, že Ivara bude cestou k oltáru sprevádzať jeho bývalá manželka Penny, s ktorou sa rozviedol pred 7 rokmi, zostali však priatelia.

 

„Ivar sa veľmi zmenil, odkedy nám oznámil, že je gay. Za všetko môže James, ktorý je veľmi zábavný. Ivar je v pohode, je milší a dokonca rád varí. Zrejme si ani neuvedomoval, ako veľmi sa mučí, keď sa snažil svoju sexualitu tajiť. Nikdy nebol šťastnejší," povedala pre Daily Mail Penny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies