Prust dostal pokutu 5000 dolárov: Najlepšie utratené peniaze

NETKY.SK • 8 December 2015, 08:27 • 2 min
Prust dostal pokutu 5000 dolárov: Najlepšie utratené peniaze

NEW YORK - Útočník Brandon Prust z hokejového klubu NHL Vancouver Canucks dostal za pichnutie Brada Marchanda z Bostonu Bruins pokutu 5000 dolárov. Prust v sobotňajšom zápase zasiahol súpera úmyselne hokejkou do slabín. Informoval web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal dve minúty pred koncom duelu, ktorý Boston vyhral 4:0. Prust sa s Marchandom nemá v láske a označil ho provokatéra. Svoj čin neoľutoval a pokuta mu vôbec nevadí. "Boli to najlepšie utratené peniaze v mojom živote," vtipne poznamenal 31-ročný útočník Canucks.

 

 

Marchand na jeho slová reagoval. "Súčasťou mojej práce je ísť súperovi pod kožu. Myslel som, že je psychicky odolnejší a vydrží viac," povedal. Útočník Bostonu navyše priznal, že podobnú zbraň používa viacero hráčov vrátane neho. "Zásah do toho miesta je bolestivý, ale robí to veľa hráčov. Spravil som to aj ja a určite to nebolo naposledy. Je to súčasť hokeja," dodal Marchand.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona