Prsnatá Gašparovičová si zmenila meno: Je z nej Michaella Bella Mia!

NETKY.SK • 12 December 2014, 13:29 • 2 min
Prsnatá Gašparovičová si zmenila meno: Je z nej Michaella Bella Mia!

BRATISLAVA – Silikónová modelka Michaela Gašparovičová (22) spravila vo svojom živote poriadnu zmenu.

slovakia

left justify in out

Majiteľka najväčších silikónových pŕs na Slovensku Michaela Gašparovičová sa rozhodla pre radikálnu zmenu. Tentoraz sa však nejedná o žiadnu plastickú operáciu, ale zbavila sa svojho priezviska, ktoré je zhodné s naším bývalým prezidentom.

 

 

 

 

 

„Ahojte, nechcem si kvôli menu zakladať celu novu stránku, ale aby ste vedeli, tak sa už nevolám Michaela Gašparovičová, ale oficiálne Michaella Mia Bella. Michaella som si nechala, aby som mala zanechané aspoň niečo, ale všade sa už budem predstavovať MIA BELLA,“ prihovorila sa svojim fanúšikom na Facebooku modelka.

 

„Nie, nie, nevydala som sa za žiadneho taliana vyžadovali si to v zahraničí moji pracovní partneri (v šoubiznise a modelingu) , s ktorými spolupracujem ohľadne fotení, prehliadok, reklamných kampani atď,“ vysvetlila radikálnu životnú zmenu Mia Bella a ako dôkaz priložila fotografiu občianskeho preukazu.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies