Prsnatá Amber Rose žiada rappera Wiza Khalifu o spermie

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 08:55 • 2 min
Prsnatá Amber Rose žiada rappera Wiza Khalifu o spermie

LOS ANGELES - Americká modelka Amber Rose by chcela mať ďalšie deti s bývalým manželom, rapperom Wiz Khalifom. Tridsaťdvaročná rodáčka z Philadelphie porodila vo februári 2013 syna Sebastiana, ktorého otcom je spomínaný interpret.

slovakia

left justify in out

"Milujeme nášho syna a Sebastian je najšťastnejší, keď sme spolu. Wiz bude navždy mojím najlepším priateľom, navždy. Je to trocha zvláštne, no je nám lepšie, keď nie sme manželmi. O niekoľko rokov sa možno dáme opäť dokopy a budeme mať ďalšie deti. Po celý čas mu hovorím, 'Prosím, daj mi tvoje spermie'. To je všetko, čo chcem," uviedla modelka v rozhovore pre americký týždenník People.

 

Amber Rose začala randiť s 28-ročným rapperom v roku 2011. V marci 2012 sa zasnúbili a svadba sa konala 8. júla 2013. Modelka predvlani v septembri podala žiadosť o rozvod. Tvrdila, že ju manžel podvádzal, pričom sama poprela špekulácie, že mala aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom. Khalifa obvinenia z nevery poprel až koncom februára 2015. Dvojica sa rozviedla tento mesiac.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies