Proti víťazke US Open nemala šancu: Nebol to zápas, na ktorý by som mohla byť pyšná, vyhlásila Cibulková

NETKY.SK • 19 September 2018, 15:15 • 2 min
Proti víťazke US Open nemala šancu: Nebol to zápas, na ktorý by som mohla byť pyšná, vyhlásila Cibulková

TOKIO - Slovenská tenistka Dominika Cibulková prehrala s Japonkou Naomi Osakovou nasadenou ako treťou hladko 2:6, 1:6 v 2. kole dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 799 000 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Víťazka mala pomer es a dvojchýb 10-0, zdolaná hráčka 0-5. Cibulková sa počas celého zápasu nedostala k jedinému brejkbalu, ale o svoje podanie proti strojovo hrajúcej súperke prišla päťkrát.

Cibulková bola od začiatku takmer bez šance proti sebavedomej, tvrdo a presne hrajúcej Osakovej. Japonka v prvom sete nastrieľala osem es, z toho tri za sebou v poslednom geme za stavu 5:2. Slovenská tenistkami sa snažila držať krok v agresivite, ale najmä na podaní a vo víťazných úderoch bol zrejmý rozdiel medzi oboma hráčkami.

 

Ani v druhom sete sa obraz hry nezmenil, a tak 29-ročná Cibulková podľahla o 8 rokov mladšej Osakovej aj v druhom vzájomnom zápase a po dvoch rokoch opäť v osemfinále Tokiu 2:6, 1:6. Japonka premenila prvý mečbal tak, že jej súperka "vyhodila" bekhend za základnú čiaru.

 

"Nebol to zápas, na ktorý by som mohla byť pyšná. Jednoducho som nevedela nájsť správny rytmus mojej hry. Súperka navyše výborne podávala," povedala po zápase Cibulková.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):
Naomi Osaková (Jap.-3) - Dominika Cibulková (SR) 6:2, 6:1 za 59 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies