Proti Nemecku v bránke Slovenska Godla

NETKY.SK • 30 December 2014, 20:03 • 2 min
Proti Nemecku v bránke Slovenska Godla

MONTREAL - Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov nastúpia na majstrovstvách sveta tejto vekovej kategórie v stredu od 2.00 h SEČ v zápase základnej A-skupiny proti rovesníkom z Nemecka v bránke s Denisom Godlom.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ zverenci kouča Ernesta Bokroša v Bell Centre v Montreale zabodujú, postúpia do štvrťfinále turnaja. "Uvedomujeme si, že na nás čaká dôležitý duel. Z chlapcov už po rannom rozkorčuľovaní bolo cítiť plnú koncentráciu a aj túžbu uspieť," citoval Bokroša oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja.

 

Pred stretnutím s Nemeckom tréneri SR "20" premiešali útočné formácie. "Brankári zostávajú, začne Denis Godla, dvojkou bude Dávid Okoličány. Obrana nastúpi v nezmenenom zložení, ale útoky sme premiešali. Prvý bude hrať v zložení Lantoši - Réway - Cehlárik, druhý Koyš - Sukeľ - Skalický, tretí začne v zložení Bondra - Kabáč - Petráš a štvrtá formácia je poskladaná z tria Paulovič - Rehák - Šoltés," dodal Ernest Bokroš. 

 

Slováci mali po rannom tréningu na programe ešte míting, obed, odpočinok a na štadión, ktorý je od hotela vzdialený päť minút jazdy autobusom, vyrazia 135 minút pred úvodným vhadzovaním.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies