Proti Nemecku do bránky napokon Janus, Hudáček ochorel

NETKY.SK • 4 November 2016, 12:23 • 2 min
Proti Nemecku do bránky napokon Janus, Hudáček ochorel

AUGSBURG - V kádri slovenskej hokejovej reprezentácie prišlo tesne pred začiatkom Nemeckého pohára v Augsburgu k zmene na brankárskom poste.

slovakia

left justify in out

Július Hudáček, s ktorým tréner Zdeno Cíger rátal už pre piatkový prvý súboj proti domácemu výberu, ochorel a jeho štart je vylúčený. Slováci nastúpia proti prvému súperovi na turnaji s Jaroslavom Janusom v bránke, na súpisku navyše pribudol ako tretí gólman Ján Laco.

 

"Julo Hudáček ochorel a je vylúčené, aby sa postavil do bránky proti Nemecku. Spojili sme sa s Jánom Lacom, ktorý pricestuje do Augsburgu a doplní náš tím. Takto budeme mať troch brankárov,“ prezradil pre szlh.sk generálny manažér reprezentácie Róbert Švehla.


Július Hudáček si musí počkať na jubilejný 30. zápas v drese SR, Janus si odkrúti 14. štart v A-tíme. Stretnutie Nemecko - Slovensko sa začne o 19.30 h.


"Vieme, že Nemci doma na nás vyletia a budú chcieť strhnúť zápas vo svoj prospech od prvej sekundy. Sme pripravení na to, aby sa nezopakoval minulý rok, keď súper v prvej tretine strelil rýchle góly a bolo po stretnutí. Hodláme odplatiť Nemcom ostatné dve prehry a verím, že náš tím prečká úvodný nápor súpera a preberie opraty pevne do svojich rúk," prezradil Zdeno Cíger pre spravodajstvo Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Zostava SR: Janus - Čajkovský, Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Šedivý, Trška - Dravecký, Cingel, Marcel Haščák - T. Hrnka, Suja, D. Skokan - Kudrna, Češík, Matoušek - Macík, Bortňák, B. Mráz

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies