Protestný pochod Gorila 3 je zatiaľ potvrdený v Bratislave a v Poprade

NETKY.SK • 9 Február 2012, 22:46 • 2 min
Protestný pochod Gorila 3 je zatiaľ potvrdený v Bratislave a v Poprade

Protestný pochod Gorila 3 je zatiaľ potvrdený v Bratislave a v Poprade - Politika Protest Gorila 3 je podľa organizátorov zatiaľ oficiálne potvrdený v Bratislave a v Poprade. Aktivity ostatných miest nie sú v spolupráci s hlavným organizačným tímom v Brat

slovakia

left justify in out

imgProtest Gorila 3 je podľa organizátorov zatiaľ oficiálne potvrdený v Bratislave a v Poprade. Aktivity ostatných miest nie sú v spolupráci s hlavným organizačným tímom v Bratislave. "Počuli sme, že by sa mal pripojiť aj Ružomberok, no oficiálne to od nich potvrdené nemáme," informovala Juliana Majdeková, členka celoslovenského organizačného tímu. 
      Protesty sa začnú v piatok (10.2.) v Bratislave aj v Poprade o 16. hodine. V hlavnom meste sa stretnú demonštranti na námestí SNP, v Poprade na Námestí sv. Egídia v tzv. medzikostolí. Zatiaľ potvrdilo na sociálnej sieti svoju účasť na protestoch približne 5800 ľudí. 
      Organizátori však očakávajú v uliciach viac protestujúcich. "Na sociálnej sieti došlo k technickým problémom, ktoré nevieme vyriešiť. Pozvánky sa nedajú odosielať," dodala Majdeková. Propagácia je podľa jej slov zabezpečená viacerými informačnými kanálmi vrátane plagátov, letákov a mediálnej spolupráce. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies