Protestný konvoj Gorila vytvorilo viac ako sto osobných áut

NETKY.SK • 2 Február 2012, 07:41 • 2 min
Protestný konvoj Gorila vytvorilo viac ako sto osobných áut

Protestný konvoj Gorila vytvorilo viac ako sto osobných áut - Politika Viac ako sto posádok osobných vozidiel vytvorilo včera podvečer v uliciach metropoly dolného Liptova protestný konvoj. Približne hodinu trvajúcou spoločnou pomalou jazdou, blikajúcimi

slovakia

left justify in out

img

Viac ako sto posádok osobných vozidiel vytvorilo včera podvečer v uliciach metropoly dolného Liptova protestný konvoj. Približne hodinu trvajúcou spoločnou pomalou jazdou, blikajúcimi smerovými svetlami a húkajúcimi klaksónmi upozorňovali na neúnosnú korupciu v najvyšších politických kruhoch v súvislosti s medializovanou kauzou Gorila.
      "Zišli sme sa tu, lebo vládny systém zjavne nefunguje v prospech občanov. Väčšina Slovákov pracuje doslova za pár drobných, živorí, uťahuje si opasky a naši volení zástupcovia si podvodmi nadeľujú milióny zo spoločného. Chceme nahlas povedať, že už stačilo. Toto je začiatok malej revolúcie, aby sa udiali zmeny k lepšiemu," uviedla pre TASR iniciátorka protestnej akcie, vysokoškolská študentka Katarína Kolenčíková.
      Vtipnou formou sa snažil vyjadriť svoju nespokojnosť majiteľ stavebnej firmy Ján Samek. "Naše finančné skupiny a politici majú asi stále málo peňazí, preto som požiadal ostatných účastníkov tohto protestu, aby sme sa im poskladali na nejaký darček. Potom už vari budú mať dosť a nebudú musieť naďalej nehanebne rozoberať štátnu kasu," skonštatoval s trpkým úsmevom.
      "Už je toho akurát dosť. Politici nám rozprávajú, čo všetko chcú pre nás urobiť a popritom kradnú horšie ako straky. Pár ľudí sa tu má nezaslúžene neuveriteľne dobre a väčšine nezostáva skoro nič. Mladá generácia nemá na Slovensku žiadnu perspektívu, ponúkajú nám iba drahé hypotéky a dlžoby, preto ani mne nezostalo iné, iba nájsť si prácu v zahraničí," dodal Drahomír Feketík z Liptovského Mikuláša.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona