VIDEO Protest fanúšikov Dortmundu: Trávnik zahádzali tenisovými loptičkami

NETKY.SK • 11 Február 2016, 16:53 • 2 min
VIDEO Protest fanúšikov Dortmundu: Trávnik zahádzali tenisovými loptičkami

STUTTGART – Začiatok pohárového zápasu medzi Stuttgartom a Dortmundom musel byť odložený po tom, ako fanúšikovia hostí zahádzali trávnik tenisovými loptičkami. Vyjadrili tak protest proti stúpajúcim cenám vstupeniek.

slovakia

left justify in out

Uplynulý víkend zažil podobný protest aj Anfield Road, keď fanúšikovia Liverpoolu opustili tribúny v 77. minúte zápasu proti Sunderlandu kvôli plánovanému zvýšeniu cien (najdrahší lístok mal stáť £77). Fanúšikovia Dortmundu dali najavo svoj hnev proti cenám vstupeniek v utorkovom pohárovom zápase na pôde Stuttgartu.

 

 

Vstupenky na štvrťfinálový zápas Poháru DFB sa predávali za €19,50 na státie a za najlepšie miesta na sedenie by ste zaplatili €38,50. Fanúšikom Dortmundu bolo vyhradených 25 percent vstupeniek, avšak ich ceny prevyšovali €70! Za tieto peniaze si už fanúšikovia môžu kúpiť lístky na Ligu majstrov a nie domáci pohár. Len pre porovnanie, v druhom štvrťfinálovom zápase medzi Bayerom Leverkusen a Werderom Brémy stáli najlacnejšie lístky na sedenie €17,60.

Fanúšikovia hostí dokonca zmeškali aj úvodný gól Marca Reusa v piatej minúte, keďže prvých 20 minút bojkotovali. Dortmund sa nakoniec tešil z víťazstva 3-1.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies