Prophets of Rage vydajú debutové EP The Party's Over

NETKY.SK • 16 August 2016, 11:34 • 2 min
Prophets of Rage vydajú debutové EP The Party's Over

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Prophets of Rage plánuje vydať 26. augusta debutové EP The Party's Over. Nahrávka bude obsahovať päť skladieb. Muzikanti plánujú zverejniť 18. augusta live verziu piesne No Sleep Til Cleveland a 25. augusta skladbu The Party's Over. Urobia tak prostredníctvom rádia Beats 1, pričom prvú spomínanú ukážku ich tvorby predstavia v show Matta Wilkinsona, druhú zas v relácii Zanea Lowea.

slovakia

left justify in out

The Party's Over bude obsahovať aj live verziu piesne Killing in the Name, ktorú pôvodne nahrali Rage Against the Machine. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na live verziu skladby Shut 'Em Down, ktorú v minulosti vydala skupina Public Enemy. Prvou skladbou na EP nahrávke bude coververzia piesne Prophets of Rage od spomínaných Public Enemy. Ide zároveň o debutový singel skupiny Prophets of Rage, ktorý si je už možné vypočuť aj na oficiálnej webstránke kapely prophetsofrage.com.


Prophets of Rage vznikli tento rok. Formáciu tvoria gitarista Tom Morello, basgitarista Tim Commerford a bubeník Brad Wilk z kapely Rage Against the Machine, Chuck D a DJ Lord z formácie Public Enemy a B-Real zo skupiny Cypress Hill.

Tracklist EP nahrávky Prophets of Rage - The Party's Over:
01 Prophets of Rage
02 The Party's Over
03 Killing in the Name (live)
04 Shut 'Em Down (live)
05 No Sleep Til Cleveland (live)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies