Prominentná politička z Merkelovej tímu za zrazila s kamiónom!

NETKY.SK • 11 Január 2018, 10:58 • 2 min
Prominentná politička z Merkelovej tímu za zrazila s kamiónom!

BERLÍN - Sárska krajinská premiérka Annegret Krampová-Karrenbauerová utrpela zranenie pri autonehode, ku ktorej došlo vo štvrtok nadránom v blízkosti Postupimu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa policajnej hovorkyne sa premiérkino služobné vozidlo zrazilo s nákladným autom. Havária sa stala okolo 4.30 h SEČ na diaľnici A10 smerom do Berlína. Príčina kolízie nebola bezprostredne známa.

 

Šéfka sárskej krajinskej vlády sa mala v Berlíne zúčastniť na poslednom dni sondážnych rokovaní o vytvorení nového spolkového kabinetu, ktoré vedú konzervatívne strany CDU/CSU so sociálnymi demokratmi.

 

Političku po nehode previezli do nemocnice v Postupime, kde hospitalizovali aj ďalších troch zranených členov posádky vozidla. Podľa hovorkyne sárskej vlády Anne Funkovej 55-ročná premiérka utrpela len ľahké zranenia.

 

Annegret Krampová-Karrenbauerová je vychádzajúcou hviezdou Kresťanskodemokratickej únie (CDU) a v médiách sa o nej špekuluje ako o možnej nástupníčke kancelárky Angely Merkelovej.

V stredu večer Krampová-Karrenbauerová zorganizovala v sárskej metropole Saarbrücken novoročnú recepciu, na ktorú bolo pozvaných 1800 hostí. V priebehu noci sa potom vydala na cestu do Berlína.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies